Vennootschapsbelasting

Onze kenmerken

Speciale Openingstijden:

Maandag14:00u–20:00u
Dinsdag14:00u–20:00u
Woensdag14:00u–20:00u
Donderdag14:00u–20:00u
Vrijdag14:00u–20:00u
Zaterdag15:00u–20:00u

Aangifte Vennootschapsbelasting

Tijd om de aangifte van de vennootschapsbelasting in orde te maken? Maar ziet u er weer tegenop en wilt u het graag uitbesteden? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Bij ons administratiekantoor in Den Haag kunt u namelijk de vennootschapsbelasting aangifte uitbesteden. De vennootschapsbelasting, ook wel afgekort als Vpb, is een belasting die geheven wordt over de winst van ondernemingen (dit zijn de vennootschappen). Er bestaan verschillende partijen die vennootschapsbelasting moeten betalen. Het gaat daarbij onder andere over besloten vennootschappen, naamloze vennootschappen en coöperaties. Ook zijn er uitzonderingen. Wilt u daar meer over weten, ook dan kunnen wij u informeren.

Vennootschapsbelasting aangifte zelf uitvoeren

Als u als ondernemer zelf de aangifte van de vennootschapsbelasting wilt uitvoeren, kunt daardoor veel geld besparen. Maar u moet hiervoor wel goed op de hoogte zijn van alle regels. Het kan een ingewikkeld proces zijn en ook erg tijdrovend. Misschien ziet u er wel tegenop en is dat voor u de reden om de aangifte van de vennootschapsbelasting uit te besteden aan ons administratiekantoor in Den Haag.

Vennootschapsbelasting aangifte uitbesteden

Het uitbesteden van de aangifte van de vennootschapsbelasting geeft u veel meer rust en andere voordelen. Voor een vast bedrag kunt u de aangifte uitbesteden, heeft u er zelf geen zorgen meer over en kunt u de tijd die u er anders aan zou besteden, gebruiken om andere zaken binnen uw onderneming te regelen. Veel ondernemers maken de keuze om alle administratieve zaken uit te besteden, daar kunt u nu ook uw voordeel mee doen, wij zijn er voor u.

Vragen over de vennootschapsbelasting?

Als u vragen heeft over de vennootschapsbelasting of u wilt de aangifte aan ons uitbesteden, laat het ons dan horen. Wij maken graag geheel vrijblijvend een afspraak met u, zodat wij u kunnen uitleggen wat wij voor u kunnen betekenen.

Administratiekantoor bereiken

Wilt u uw belastingaangifte laten doen in Den Haag of in de regio? Laat het ons dan nu horen. Wij staan voor u klaar en maken graag kennis met u. Op ons administratiekantoor in Den Haag bent u dan ook van harte welkom.