Ondernemers

Onze kenmerken

Speciale Openingstijden:

Maandag14:00u–20:00u
Dinsdag14:00u–20:00u
Woensdag14:00u–20:00u
Donderdag14:00u–20:00u
Vrijdag14:00u–20:00u
Zaterdag15:00u–20:00u

Als boekhouder en belastingadviseur verzorgen wij voor een lage prijs en op nauwkeurige wijze uw administratie. Dankzij onze kleine maar efficiënte kantoor, vragen wij lage prijzen in vergelijking met accountants, accountantskantoren en andere boekhoudkantoren voor onze administratieve diensten. Hierdoor heeft u relatief lage administratiekosten bij onze boekhoudkantoor.

Complete boekhouding / bedrijfsadministratie voor startende ondernemers, middelgrote en kleine bedrijven en de ZZP sector, al vanaf € 75 per maand.

Wij kunnen (startende) ondernemers (BV, VOF, ZZP, eenmanszaak, enz.) bijstaan met administratieve zaken zoals: inschrijving bij de Kamer van Koophandel, begeleiding bij opzetten van uw bedrijfsadministratie, aangiften van inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting, overige btw zaken, facturen, offertes, de jaarrekening, de balans, bezwaarschriften, betalingsregelingen en contact met de belastingdienst.?

Uw stukken worden verwerkt in een boekhoudprogramma, dit kan zowel online als offline worden bijgehouden. Hierdoor heeft u ten alle tijden inzicht tot uw administratie.

Als u personeel heeft, kunnen we de loonadministratie van het personeel van uw onderneming verzorgen. Ook kunnen we helpen met arbeidsovereenkomsten, loonstroken en alle andere zaken in verband met loon en salarisadministratie.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek Neemt u gerust contact met ons op via 070-3697483, stuur een e-mail naar info@administratiekantoor-dehulp.nl of kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor.