Omzetbelasting

Onze kenmerken

Speciale Openingstijden:

Maandag14:00u–20:00u
Dinsdag14:00u–20:00u
Woensdag14:00u–20:00u
Donderdag14:00u–20:00u
Vrijdag14:00u–20:00u
Zaterdag15:00u–20:00u

Aangifte Omzetbelasting

Ziet u er iedere maand opnieuw tegenop om de aangifte omzetbelasting in orde te maken? Dan wordt het tijd dat u daarvoor hulp in gaat schakelen. Hierdoor krijgt u meer rust en heeft u uw hoofd en handen vrij voor andere zaken binnen uw onderneming. Ons administratiekantoor staat klaar voor ondernemers, ZZP’ers en particulieren in Den Haag en in de regio. Als u een eigen onderneming heeft, kan het zijn dat u ieder kwartaal de BTW aangifte moet doen, doet u dit zelf? Of wilt u dit laten doen?

Zelf BTW aangifte doen

Een zelfstandig ondernemer is bijna altijd verplicht om haar klanten omzetbelasting in rekening te brengen. Een andere naam voor omzetbelasting is btw (Belasting Toegevoegde Waarde). Na het aanmelden van uw onderneming zal de Belastingdienst bepalen of dat u voor uw diensten of producten BTW plichtig bent en welk tarief daarbij dan van toepassing is. Bent u btw plichtig? Dan krijgt u een BTW nummer en moet u de btw heffen op de facturen en moet u ook de btw administratie uitvoeren. Dit kunt u volledig zelf doen, maar wanneer het (te) veel werk wordt, of u heeft er geen tijd voor, kunt u het ook aan ons uitbesteden.

BTW aangifte laten doen

Uw btw aangifte laten doen, kan u veel rust geven. Met name wanneer het over veel facturen gaat, kan het wel eens ingewikkeld zijn. U kunt daarom de aangifte van de omzetbelasting uit laten voeren. Ons administratiekantoor in Den Haag staat voor u klaar, is op de hoogte van de laatste regelingen en wij zorgen ervoor dat alles netjes wordt bijgehouden voor u. Maakt u daarom geheel vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van de omzetbelasting. Wij zijn uw helpende hand!

Administratiekantoor bereiken

Wilt u uw belastingaangifte laten doen in Den Haag of in de regio? Laat het ons dan nu horen. Wij staan voor u klaar en maken graag kennis met u. Op ons administratiekantoor in Den Haag bent u dan ook van harte welkom.