Tarieven

Onze kenmerken

Speciale Openingstijden:

Maandag14:00u–20:00u
Dinsdag14:00u–20:00u
Woensdag14:00u–20:00u
Donderdag14:00u–20:00u
Vrijdag14:00u–20:00u
Zaterdag15:00u–20:00u

Bij Administratiekantoor De Hulp hebben wij er bewust voor gekozen om niet met een uurtarief te werken. Met uurtarieven weet u als klant vooraf niet waar je aan toe bent en betaal je als klant teveel wanneer de boekhouder niet efficiënt werkt.

In een geheel vrijblijvend gesprek bekijken we uw administratie en bespreken we wat de mogelijkheden zijn. Op basis van de omvang van de administratie en de te verwachte werkzaamheden maken wij een vast maand-, kwartaal- of jaarbedrag.

Het tarief start vanaf € 75,- per maand ; dit is inclusief het verwerken van de boekhouding, de aangiften omzetbelasting, het opstellen van de jaarcijfers, de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting en alle bijbehorende overige werkzaamheden.

Voor het verwerken van de loonadministratie wordt er ook een vast bedrag per maand gehanteerd; deze is afhankelijk van het aantal personeelsleden. Geen bijkomende kosten of per loonstroken betalen maar een vast bedrag per maand.

De administratie wordt op onze kantoor verwerkt, maar het is ook mogelijk om op locatie te komen. Wij verzorgen de aangiftes van de omzetbelasting en de loonheffingen. Jaarlijks wordt de jaarrekening opgesteld en wordt de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting verzorgd.

U kunt er ook voor kiezen om de administratie jaarlijks aan te leveren en zelf de aangifte omzetbelasting te verzorgen. Dan controleren wij uw administratie, stellen wij de jaarrekening op en verzorgen wij uw aangifte.

Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij lichten graag onze werkwijze toe in een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact met ons op via 070-3697483, stuur een e-mail naar info@administratiekantoor-dehulp.nl of kom vrijblijvend langs bij ons op kantoor.